NUALLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NUALLAN

NUALLAN

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Домът на Найкс
След два-три дни в Айдийн EmptyЧет Яну 30 2014, 19:11 by N'aix

» Me against the pandemonium
След два-три дни в Айдийн EmptyВто Яну 21 2014, 15:06 by N'aix

» Мъгливото мочурище
След два-три дни в Айдийн EmptyПон Яну 20 2014, 17:45 by Ryan

» Ала-бала-портокала...
След два-три дни в Айдийн EmptyПон Яну 20 2014, 17:11 by Кира Каге

» Другарче за РП
След два-три дни в Айдийн EmptyНед Яну 19 2014, 19:54 by Inari

» Кира Каге
След два-три дни в Айдийн EmptyНед Яну 19 2014, 11:36 by Кира Каге

» Малкото гробище
След два-три дни в Айдийн EmptyСъб Яну 18 2014, 22:04 by N'aix

» Дарк и Дайсуке
След два-три дни в Айдийн EmptyСъб Яну 18 2014, 17:24 by Гост

» Люси
След два-три дни в Айдийн EmptyПет Яну 17 2014, 16:47 by Ryan

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 27 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 27 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 227, на Нед Окт 27 2024, 19:37

След два-три дни в Айдийн

Go down 
2 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

След два-три дни в Айдийн Empty
ПисанеЗаглавие: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyПон Дек 23 2013, 21:23

Мините Рисринрак в Айдийн постоянно се нуждаеха от нова работна ръка. Затова и в близост до тях имаше пазар за роби - кои за работници в мините, кои просто за слуги. Привидно здравите и без недъзи мъже, разбира се, бяха главните "кандидати" за тежката работа в подземните тунели. Имаше обаче и жени, и все още малки деца, които по-замони семейства взимаха за домакини и помощници. Всички роби бяха осигурени от търговци, идващи от Драконов чертог, следователно поданици на Крилатия господар. А именно на тях Джийн искаше да прави мръсно. Затова сега се спотайваше тихо и незабележимо покрай пазара. Бе облечена в сива роба, която напълно осигуряваше прикритието й сред цялата насъбрала се паплач. Целта й бе първо да издебне момент, в който да се доближи до мястото, на което държаха под ключ здравите и годни за работа мъже. Щом такъв й се отдаде, Джийн ни най-малко не се по колеба по възможно най-бързия начин да стигне до мъжете и почти незабележимо да разбие оковите им. Е, разбие бе образно казано, тъй като по-лесно й бе просто да разтопи на места дългите синджири, колкото да отдели един от друг хората и да им даде свобода на движение.
- Бързо, пръснете се! Разбунтувайте се, вдигнете суматоха.. - изкомандва ги веднага.
За такъв брой сравнително силни, макар и леко отпаднали от жегата и дехидратирането, мъже надали щеше да е сложно нещо да поразбутат хората, да зашеметят търговците и да вдигнат голяма паника наоколо.
- Няколко от вас да ми помогнат с останалите.
Намерението й бе докато повечето разсейваха търговците и малкото на брой пазачи, тя да освободи жените и децата, а после да ги упъти накъде да се измъкнат.
Върнете се в началото Go down
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 00:37

Помайването въобще не беше в неговия стил. От както го бяха спипали на сред гората, спящ, уморен и гладен, търговците на роби с радост гледаха как се храни и се превръща в първокласен, леко косматичък роб. Чувството че те угояват за продажба превръщаше вълка в гъска... а вълците мразят да бъдат гъски. КОгато обаче златната възможност се изпречи пред младия вълк, той въобще не се помая. Освобождаването беше въпрос на секунди. Няколкото пазачи, бяха намушкани, няколкото вериги - срязани като хартия.
Изскочил на вън, почти гол и с висящи халки през ръцете и гърлото, Логан се огледа злобно и се втурна в тълпата. Хаосът от викащи хора и други хора, които той мислено наричаше цели, беше невероятен и някак... гъделичкащо приятен. Пренебрегвайки ставащото, той просто замахна и наниза един шишкав мъж в зелени дрехи и с дълга брада. После го разпори като риба и прониза с ноктите на другата си ръка черепа му. Следващия беше посечен докато бягаше, в гръб, с три дълги и дълбоки бразди, преминавайки през ребрата като топъл хляб. Метна поглед към жената, която го освободи... това е?
- Мерси - ревна той и се ухили хищно на момичето. Нищо друго не му дойде на ум.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 12:16

Моментът на изненада определено изигра своята роля. Писъци, паника, викове, тичащи наоколо хора и буйстващи, кипящи от енергия и подтиквани от адреналина роби.. Цялата картинка караше Джийн да прелива от щастие. Доволната усмивка не слизаше от лицето й дори когато освобождаваше останалата част от жените и децата, и се опитваше да ги упъти нанякъде. Момичето се смееше весело, доволно от свършената работа. Не само, че бе помогнала на невинните, заловени хора, но и вече си представяше физиономиите на онези в двореца когато разберат, че някой проваля пазарната им дейност. Нечий вик на благодарност я разсея от сладките мисли.
- Длъжник си ми. - отвърна на непознатия, като на свой ред му се засмя весело, някак без да обръща особено внимание на неговото хищно изражение. Може би бе породено несъзнателно от изблика на адреналин.
- Хей, това е тя! Дръжте я! - гласът на няколко пазача се открои от останалата врява наоколо.
Явно я бяха разпознали и вече беше време за Джийн да се измъкне от тук. Не й личеше да се притеснява особено. Беше се справяла и преди в такива ситуации, така че просто хукна нанякъде, а пазачите се затичаха след нея.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 12:26

С рязко движение а ла Зараки Кемпачи на екстази, Логан се хвърли към двете си нови цели.
- Ще ми хванеш... Пале.
Хвърли се между двамата и разпери ръце, преминавайки през коремите им като през облаци дим, Два мноооого мръсни и миризливи и кървави облака. Останалите бяха толкова стресирани, че едва успя да се съвземат, давайки му достатъчно време да среже още двама. Ужасените войници се нахвърлиха върху му. Единият дори успя да забие върха на меча си в гърлото на създанието. Замръзнал за момент, Логан успя само увисне за момент. После внезапно замахна от долу нагоре и отсече ръката, която държеше дръжката на оръжието, отнасяйки още две-три филийки от ръката. Измъкна меча и го размаха като луд, после го запокити по един от минаващите шишкави търговци, хербаризирайки го за една дървена подпора. Днес беше хубав ден....
- Още ли съм ти длъжник? - подхвърли с кървава храчка в устата към момичето зад себе си.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 13:04

Джийн сякаш бе на кино и гледаше някой откачен хорър. Мъжът насреща й най-безмилостно и без да се поколебае разсичаше пазачите, пречейки на самата нея да си поиграе малко и да ги размотава преди в крайна сметка да се отърве от тях. Видяното й харесваше, но я накара да се чувства някак безполезна и зависима в момента. Едва изчака до края преди тя самата да се включи в цялата картинка.
- Добре де, може да се каже, че ми спести малко работа.
Сега обаче самата Джийн запретна ръкави и започна що-годе да събира всички части от нарязани хора на едно място. Добре, че поне останалите зрители се бяха разотишли, за да не я гледат как размъква ръце, крака и половинчати трупове, за да ги събере на купчинка.
- Нека им оставя малко споменче. - каза по-скоро на себе си, някак лукаво и злорадстващо.
Един малък жест с ръката бе достатъчен, че да накара всичко да лумне в пламъци и цялата купчинка да се превърне в жертвена клада.
- Хайде, тръгвай и ти преди тук да се е разсмърдяло на горяща плът.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 13:21

Замах с лявата ръка и разполови първия в тълпата. Без да се забавя или задъхва, замахна в широка дъга като първата, с дясната ръка и премахна втория като че сечеше тръстика. Засили се към трети и замахна с двете си ръце отгоре надолу като нападаща мечка. Ноктите му затънаха в раменете и гръдния кош на нещастния човек. Опирайки се в него, Логан се набра и се прехвърли през него, като в кървава пародия на салто. Измъкна се във въздуха от "опората" си, за да връхлети през средата с дясната си лапа поредната жертва...
- Ъ? - погледна озадачено той към момичето. Защо му разваляше веселото. Та той едва започваше да се забавлява... В следващия момент в корема му се заби копие, което го притисна към земята. Паднал на едно коляно, обезумял от болка, Логан ревна и почти не обърна внимание на двамата, които забиха мечовете си в гърба му. Не можаха да забият на дълбоко, не използваха мечовете си така че да плъзнат острието между ребрата му. Аматьори, дори той да не беше толкова подсилен от върколашкия вирус... или там каквото беше. С рязък замах разсече дървената дръжка на копието и се изправи, отхвърляйки двамата миризливци от гърба си. Залюлявайки се се врътна из вече започващата да оредява тълпа наоколо.
- Идвам, идвам - хриптеше след нея, докато остриетата се изнизаха от гърба му и иззвъняха на земята.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 13:40

- Глупак! - кресна момичето.
- Престани вече! Ще убиеш когото не трябва.
Гледайки го как вилнее из тълпата наоколо, нищо чудно скоро да започна да прави на решето дори обикновените граждани, които просто са се навъртали наоколо или са имали работа в самите мини. А броят на пазачите вече намаляваше драстично.
- Не ме карай да опърля и твоя задник, за да те накарам да спреш! - бе последната отправена към него заплаха, тъй като човекът явно се смисли и изръси едно "Идвам, идвам".
Момичето просто му махна с ръка, показвайки посоката, в която да се измъкнат от тук. Самата тя се затича натам, очаквайки разбеснелият се дивак да я последва.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 13:53

С недоволно изражение измъкна копието от корема си и го захвърли на земята.
- Не се шегувай, да не мислиш, че съм полудял?
Повлече се нататък, окъпан в кръв до раменете. Щеше да си я изчисти някъде.
- аз убивам само тези, които са ми пред очите... и носи меч. Иначе не го закачам. Аз съм убиец, не престъпник. Нали знаеш - Killer vs Murderer. Има си разлики.
Тя пък ги палеше, защо на него се караше?
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 14:25

- Повярвай ми, ако някой те погледне точно в момента ще се помисли за сериен убиец с психични наклонения.
Забавен бе начинът, по който му мрънкаше за всички тези убийства, но ни най-малък проблем не й бяха огромните метални нокти или пък факта, че той поне няколко пъти бе намушкан с какви ли не остриета, но все още обикаляше съвсем нормално сякаш го бяха боцкали с клечки за зъби. Или може би оставяше тази необичайна подробност за малко по-късно когато достигнеха на някое далечно и спокойно място. А той изобщо защо все още бе с нея? И дали нямаше да реши да намушка и червенокосата, а после да я захвърли из някоя канавка? Прекалено много въпроси за импулсивно, наивно и своенравно девойче, каквото всъщност бе Джийн.
Скоро момичето спря да тича и просто забави ход, за да си поеме хубаво глътка чист въздух без а усеща повече натрапчивата миризма на горяща плът. Онези на пазара нека му мислят, имайки в предвид що за клане бе станало там.
Пред Джийн и спътника й се откри гледката на съчетание от водопади и огнени поточета лава, които при срещата си образуваха огромни облачета изпарения, стелещи се като мек памук наоколо. Вече бяха достигнали така наречените вулканични водопади - съчетание от вода и огън, което определено радваше окото на червенокосата и бе едно от любимите й места в Айдийн.

Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 14:35

Разтри корема си и леко се оригна. Огледа се наоколо и се навъси.
- О, да, това беше много шибано. Извинявай...
замъкна се до едно от поточетата и започна да се плацика във водата. Не беше много студена водата. Беше ужасно да си помислиш, че се беше изплескал толкова. Но всеки си има някаква по-тъмна половина, която мисли, че ще е безумно забавно да заколиш някого. Не да го застреляш, а да почувстваш как животът му изтича между пръстите ти... но сега нямаше време да се заплесва.
- Добре, аз съм готов.
Вдигна очи към нея и леко подуши въздуха:
- Сега какво да правим?
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 14:42

Тъкмо възнамеряваше да го накара поне малко да се приведе във вид, но явно мъжът вече сам бе намислил това и докато Джийн се усети да му каже нещо, вече видя как той се плацика във водата. Самата тя трябваше поне ръцете си да измие, доста кървавени от местенето на нарязани трупове. Потопи длани във водата, стоейки клекнала на брега, и се загледа как чуждата кръв се отмива от кожата й и зацапва бистрата течност, а после се разстила из цялата повърхност и постепенно се губи в нея.
- Вече си свободен. Можеш да правиш каквото си поискаш. - вдигна погледа си към мъжа, гледайки го леко странно.
Защо изобщо питаше нея като можеше да отиде където си пожелае и да прави каквото му дойде на ума, дори това да включва избиването на още дузина индивиди..
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 14:48

Навъси се като че го бяха шамаросали с мърляви гащи:
- К'во? - изръмжа недоволно. - Това ли беше. Хей, здрасти, бум и тряс, сега ще ви пална дъното на панталонците, а сега - марш да те няма?
Беше учудващо тъпо, направо ненадминато тъпо.
- Слушай сега, ако освобождаваш роб, научи се какво да го правиш.
Кимна решително и седна на един камък, все още влажен, леко проблясващ на слънцето.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 14:54

Джийн се навъси. Как можеше да й говори така?! Не стига, че го бе освободила, че му бе спестила предстоящата му тежка работа в мините, че му бе дала свобода и право на избор, ами той пак недоволстваше. Какво се очакваше сега - да го осинови ли?
- Хубаво, обясни ми какво би трябвало да правя с някой вече освободен роб? - попита някак заядливо.
Щом той толкова разбираше, нека й даде една лекцийка какво се прави с някого, когото би трябвало вече да си пуснал на свобода.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 17:28

Вдигна рамене и изръмжа недоволно:
- Хубаво, ти си магьосница и прочие, а мен си седнала да питаш. Къде отиде мъдростта и знанието? А робът си седнала да питаш.
Въздъхна и озадачено се огледа.
- Добре, понеже нямам какво да правя, ще се включа в каквото ти правиш... А какво правиш?
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 18:12

- Повярвай ми, далеч съм от най-мъдрите магьосници. - призна си момичето хем смеейки се леко, хем и с някаква виновна нотка в гласа й.
Тя бе от онези избухливи индивиди от огнения клан, на които велика мъдрост не бе присъща, но се славеха със сила, избухлив нрав и не особено здрави нерви. По-вероятно бе да ти подпалят задника, отколкото да седнат да ти обясняват отговорите на разни екзистенциални въпроси.
- Но както и да е. - измрънка набързо и някак отвеяно, за да пренебрегне темата за мъдростта и знанието.
Реши накратко да му загатне какво точно правеше тя.
- Ако искаш да станеш бунтовник и да се изправиш срещу Крилатия господар, добре. Няма да те спирам от подобни самоубийствени намерения.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 18:59

- Самоубийствени?
Вдигнал вежди, клати глава.
- Ако знаеше от кога ми се мре, щеше да се учудиш, защо не съм се записал по-рано.
Отупа ръце и стана.
- Добре, кога ще режем огнедишащия гущер. Не мисли, че ми се умира, но вече толкова време живея, че не ми се иска да продължава още много.
Ухили се мръсно и изскърца със зъби.
- Да, да не споменавам, че ми се иска да видя как изглежда това нещо от вътре. А щом ти си започнала този задача, значи не е чак толкова ненормална.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 19:18

Този или беше доста наивен, или голям глупак, или просто човек без работа щом така лесно и бързо се съгласи да се включи в наистина почти самоубийствена мисия срещу владетеля на този тукашен малък свят. Подобно нещо бе наистина голяма идиотщина. Самата тя го знаеше, дори от опит, но бе достатъчно луда глава, че да не се откаже, а и бе водена от доста добра причина.
- Не бързай толкова. Не може просто да тръгнеш да нападаш дракона. Особено ако сме само ние двамата. Не е особено добра идея и за нещастие знам от опит.
Момичето си припомни първите си, доста необмислени и импулсивни действия срещу Крилатия господар, които не завършиха никак добра и самата тя за малко щеше да пострада доста сериозно ако нямаше кой да я измъкне. Още бе изключително благодарна на Ниниан за това.
- Пък и.. Сериозно? Готов си да участваш в нещо толкова рисковано и все още необмислено, при това с напълно непозната, срещната преди малко?! Наистина си откачен.
Лек смях се откъсна от устните на момичето. Това наистина звучеше налудничаво.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 19:37

Вдигнах пръст и помахах.
- Ей, Аз съм по рязането и кълцането. Достатъчно съм умен за да се сетя, че няма да го направиш самичка, само с мен. Особено като разчиташ на Огъня. Да биеш дракон с огън е като да биеш по мен с топка косми. НО аз съм добър първоначален избор, не си ли съгласна?
Поклати глава и се ухили хищно като вълк на сред стадо с овце. Скоро щеше да има за какво да се кълцаме...
- А и да си го кажем направо... наистина не съм много със всичкия си. Можеш да го наречеш особен мироглед.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 19:43

Беше си прав. За подобно нещо й трябваха доста хора, а той бе едно добро начало. Имаше умения, имаше достатъчно физически способности, както и доста голямо количество смелост и дори лудост, че да поеме по подобен път. Да не кажем дори, че бе идеален за първи съюзник. Момичето просто кимна в знак на съгласие с думите му. Стана от мястото си и бързо заприпка до него, заставайки насреща му и подавайки ръка.
- Джийн. Джийн Грей. - представи се.
- Мисля, че е нужно поне да се запознаем щом ще работим заедно.
Весела усмивка грейна на лицето й. Най-накрая бе намерила някого, който бе на един акъл с нейния, а не като останалите, които се плашеха или бяха прекалено скептични.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 20:16

Бавно, той се изправи и се приближи, протягайки ръка.
- Нямам име. Измислих си името Логан, понеже така ме нарече един бездомник, който ме намерил да се търкалям в една канавка. Край земите на Земните Магове. Не знам много, но съм сигурен, че те са ми направили така, че ноктите ми да са метални.
Извади ноктите си с металическо свистящо звънтене и ги изгледа мрачно.
- Няма друго обяснение, сигурен съм. И къде беше великият Дракон тогава? Спаси ли ме? Помисли ли за мен? Не, никой не получава нищо от него. ТОй е там, командаджия, никого не сефери. И той се нарича наш господар... предпочитам комунизма пред неговата феодална система. Мисля. че старият гущер заслужава едно добро, буржоазно сритване!
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 20:40

- Приятно ми е да се запознаем, Логън.
На лицето на момичето грееше все същата приятна усмивка, а зелените й очички се бяха вперили право в неговите.
- Пък и случилото се може да е било и за добро. Като гледам тези нещица са ти доста полезни.
Момичето понечи да разгледа по-отблизо металните израстъци, подобни на нокти, по ръцете на Логън. Прокара внимателно пръстче по едно от остриетата, гледайки все пак да не се пореже.
- Ухх.. остричко си е. Всичко ли можеш да срежеш с това?
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 20:46

Погледна го сериозно и замахна, със силно свистене.
- Реже буквално всичко. До сега не съм срещал метал или материал, който може да ме спре.
Прибрах ги.
- Сега да помислим какво ни трябва за да бием голям огнедишащ дракон?
Шамари, песници, мечове, брадви магии...
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 20:57

Щом Логън понечи да размаха металните остриета, Джийн рязко отстъпи няколко крачки назад. Дори прекалено рязко, тъй като залитна и едва успя да запази равновесие. В крайна сметка предпочете доброволно да си седне на земята, за да не се налага да се изръси от високо. Подпря главата си с длан и придоби някак замислен вид.
- Нямам си и на идея какво ще ни помогне срещу дракон.
Обикновените оръжия не бяха особено успешни, уменията на някой елементъл не бяха достатъчни.. Трябваше нещо много по-силно.
- Дали ще се получи ако го залеем с течен азот? Или просто да го заледим по някакъв начин.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 22:06

Вдигнах рамене.
- Това е дракон. Голям, люспест, брониран звяр. С арсенала на на всеки дракон - огън и нокти и зъби. Трябва ни цяла армия. По възможност нещо с мнооого тежко въоръжени мъжаги и стрелци с лък, дето и елфите могат да стреснат.
Ех, мечти.... не мразех дракона, но щеше да е забавно да ударим едно гонене, нали?
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн EmptyВто Дек 24 2013, 22:12

Представяйки си самият дракон, Джийн бе далеч от мисълта, че скоро ще могат да се изправят лице в лице със самия него. Може би първоначално трябваше да започнат с по-дребни начинания и агитиране на останалите за намиране на съюзници.
- Нека да не мислим за това толкова скоро. Трябва първо скромната ни групичка да се разрасне и после да подсигурим по-добра екипировка и да измислим тактика за нападение.
Момичето се протегна мързеливо, сякаш точно сега не й се мислеше толкова усърдно по темата.
- Искам да си почина. Това преди малко бе изтощително.
И без много да му мисли, както бе в седнало положение, се отпусна назад и легна на земята.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: След два-три дни в Айдийн   След два-три дни в Айдийн Empty

След два-три дни в Айдийн
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
NUALLAN :: Имало едно време... :: Бъдеще-
Идете на: