NUALLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NUALLAN

NUALLAN

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Домът на Найкс
Гората на сенките - Page 2 EmptyЧет Яну 30 2014, 19:11 by N'aix

» Me against the pandemonium
Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Яну 21 2014, 15:06 by N'aix

» Мъгливото мочурище
Гората на сенките - Page 2 EmptyПон Яну 20 2014, 17:45 by Ryan

» Ала-бала-портокала...
Гората на сенките - Page 2 EmptyПон Яну 20 2014, 17:11 by Кира Каге

» Другарче за РП
Гората на сенките - Page 2 EmptyНед Яну 19 2014, 19:54 by Inari

» Кира Каге
Гората на сенките - Page 2 EmptyНед Яну 19 2014, 11:36 by Кира Каге

» Малкото гробище
Гората на сенките - Page 2 EmptyСъб Яну 18 2014, 22:04 by N'aix

» Дарк и Дайсуке
Гората на сенките - Page 2 EmptyСъб Яну 18 2014, 17:24 by Гост

» Люси
Гората на сенките - Page 2 EmptyПет Яну 17 2014, 16:47 by Ryan

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 26 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 26 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 227, на Нед Окт 27 2024, 19:37

Гората на сенките

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

Гората на сенките - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 13:03

Помъкна се след тях, малко по-назад от Гръм. Промъкна се зад нея и промърмори:
- Сега май се радвам повече, че не го яхнах като теб. Боговете не са от типа, който води някого на гръб.
Имаше известна логика. Ако едно божествено създание вероятно можеше да прочисти тялото му от метала върху костите му. Щеше да помисли повече по въпроса по-късно. Следваше Мононоке и нейния спътник.
- В равнината живеят хора. Видях едно село по пътя си насам. Дали Той не е там? И безопасно ли е да се месим с тях?
Върнете се в началото Go down
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 13:21

Мононоке спря и го погледна с стреснат поглед...Гръм също спря като погледна някак недоволно Лагон.Момичето се огледа и погледна към равнината.
-Какво как така там има хора?Тази гора е част от забранените планини тук не трябва да има хора...
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 13:28

Поклатих глава решително:
- Беше лагер на дърво секачи. Имаше няколко семейства, може би около двадесетина души всичко. Защо не бива да са там?
Логан се доближи до нея и погледна надолу. На около няколко часа път в страни от пътя ни имаше няколко стълбчета дим, може би от лагерни огньове.
- Какво има на местността, че не позволяваш хората да ходят там? Територия на глутницата ли е... или нещо по-страшно?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 13:41

-Логън тук имат право само богове да стъпват , за хората е забранено , когато изгарят горите и вземат метал от земята те карат животните да страдат.А ако се опитат да ги убият те губят разсъдка си и демона ги поглъща.А ако са се заселили скоро ще умрът има още един вънлчи бог а той не е благосклонен към пощадата...Трябва да ги изселим преди той да ги намери.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 14:08

Вдигнал вежди, той само я погледна.
- Да ги изселим? Или да ги разфасоваме ние самите?
Идеята не му харесваше. Убиването на жени и деца не ми беше приятно, дори бих го нарекъл отвратително. Дори след като го обля разложена кръв от прокълнатия вълк, пак му се струваше лошо.
- Добре, и как да ги накараме да си ходят? Да ги изплашим?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 14:15

-Аз мразя хората , но съм твърде против избиването им , въпреки , че те са жестоки и убиват нас самите според мен те са също живи същества.Трябва да ги изплашим или да поговорим с тях но надали ще ни чуят.
Мононоке присви вежди мразеше когато трябваше да спасява хора.Защо винаги се тикаха в нещата и местата където не им е работа.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 14:43

Поклати глава като кон на празни ясли:
- Дай да ги уплаша един път, няма да си познаят гащите две седмици след това.
Станах и тръснах глава.
- Само един път да се покажа през нощта и да срежа няколко дръжки на няколко брадви. Ще се изнесат, преди дори да успееш да ги преброиш.
Върколакът не обичаше да плаши хора, но пък му се удаваше със завидна лекота. Истинско удоволствие е когато знаеш, че е не плашене, а Манипулиране.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 14:48

-Добре скоро ще се стъмне и тогава е нашият шанс.Между другото гръм използва електричество , ако видиш по козината му да минава статично електричество не се плаши.Хайде да се прикрием докато дойде момента.
Мононоке тръгна бавно към лагера им , но нещо не й даваше мир.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 14:53

- Аз за плашене, няма да се плаша. Но не искам да съм му на пътя като реши да освобождава заряда си.
Поклати глава и бавно повлече крака нататък, следвайки Мононоке.
- Поне знам за какво са го нарекли Гръм. Или той сам се е нарекъл така?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 14:56

Вълкът беше едар колкото него а погледа му беше суров , странното в него бе , че винаги гледаше устните на Логън и тези на Мононоке.Тихо изхриптя като отново погледна момчето и седна върху кракът му , каква ли радост е озарила Логан когато 80 килограмов вълк му седна върху кракът.
-Ако искаш нещо да знаеш за мен ме попитай.Нарекоха ме гръм защото не мога да чувам и козината ми е проводник.Свързват ме с метала в подножието на планината който пазя.Други въпроси?
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 17:20

НАвъси си.
- А... добре, значи искаш да ми кажеш... че работя с глух божествен вълк... който говори...
Поклати глава и изсумтя озадачено.
- Добре, той е много подходящ за мен. Нещо страховито... и все пак несъвършен.
Усмихна се мрачно и погледна Вълчицата.
- Дам, определено съм доволен от избора.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 18:06

Мононоке се усмихна като продължиха по пътят си , знаеше добре какво би му харесало като партниор.
-Надявам се ти харесват мойте партниори , мисля че си допадате.
Скоро стигнаха до лагера не беше много голям но мононоке видя как хората държаха пушки и седяха гледайки внимателно храстите, тихо заговори на логан.
-Значи това било работата , вълците са били убити с тези пушки.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 18:50

Озадачено той огледа мястото.
- Пушки? Искаш да кажеш че подобно животно умира от пушка? Челюстите му не спират да работят, дори след като му отрежеш главата, а може да умре простреляно с пушка?
Поклати глава, хората измисляха все по-полезни и ефикасни. Какво ли използваха? Оловни сачми? Трябваше да погледне какви са мунициите.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 18:55

-Амунициите са отровни , специалното вещество събужда демона в телата им след като куршумът престой около 2 месеца в тялото.Накрая бавно и мъчително ги убива.И с нас ще стане същото ако бъдем невнимателни.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 19:28

Вдигна и другата си вежда и се наежи. Ноздрите му се разшириха и зъбите се оголига, като на хищника който беше или поне представляваше.
- Отровни куршуми? Значи това е причината вълците да са разложени. Демонът не може да обитава вълци, освен ако не са вече мъртви... убити от тези куршуми...
Извади ноктите си.
- Значи той ги ползва. Освен ако не ги е примамил нарочно. Привлякъл ги е за да му набавят трупове... вече не са невинни. Освен ако не са знаели... все тая, поне вече знаем защо никой не бива да идва тук.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 19:31

-Добре хайде , да действаме , Гръм , Снол Логан да вървим.
Принцесата изкочи от храстите , в следваият момент полетя коршуми , момичето избегна всеки един като се преближи и скочи върху двата мъжа който държаха пушките , вълците също нападнаха и хората изпаднаха в паника.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 20:02

ЛОган действаше по радикално. Нахвърли се на един с отскок и със замаха си се нахвърли върху един от тях. Онзи вдигна пушката за да се защити и трите нокътя от метал преминаха през пушката като през клечка. ПО земята се поръсиха съчми.
Логан разпери ноктясали ръце на страни и нададе решителен и особено гръмовен вой. Това май нямаше да го забравят скоро, а?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 20:09

Мононоке продължи да бяга и да ръмжи , хората побягнаха изоставяйки всичко , момичето спря като се усмихна на логан.Можеха да бъдат сигурни , че нямаше никога повече да се върнат.Двата вълка седнаха на земята и погледнаха момичето
-Е отлична работа Логан определено си заслужи мястото в глутницата.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 20:24

Наведе се и погледна сачмите по земята. Чуваха се все още виковете на бягащите хора. Предполагаше се да се върнат в равнините и да разказват за демонични вълци, без да знаят,ч е всъщност са помагали на най-големия демон в тези гори.
- Оловни съчми - изръмжа той, - Просто Олово. Кой да помисли. Ако вълк умре, убит с олово, става подходящ за употреба от този демон...
Погледнах я през рамо и примигнах.
- Добре, значи приключихме... остана само едно нещо...
Присламчи се до един от изоставените огньове и взе една от горящите цепеници.
- да изгорим телата на онези вълци. Ще бъде тяхното погребение... и ще ги спаси от съдбата на онзи нещастник, когото нарязахме на ситно в гората...
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 20:32

-Те вече нямат кости били са изядени от демона , нямаме повече работа тук , демона е мъртъв заразата също горите са спасени.Хората ги няма , повече й няма да стъпят тук , можем да бъдем спокойни вече.Имаш талант , бъдеи спокоен и се доверявай на инстинктите ти повече.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 22:14

Изправи се и се успокои, докато козината на главата му не се отпусна.
- Изроди... ааа, да се прибира ме, а? Значи...
Погледна колебливо към черния вълк.
- Значи Гръм сега ще се върне към обичайното си диво състояние, без повече да работим заедно?
Е, носталгия по вълчетата, какво толкова?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyВто Дек 24 2013, 22:16

Гръм стана като отиде до него и го пипна с глава , ушите му се прибраха към скалпа и затвори очи.Белият вълк бавно отиде до него като двамата скоро изчезнаха скачайки , някъде из горите.Мононоке седна на земята и се прозя.
-Е предполагам днешният ден свърши споучливо, а да Логан реши ли какво е бъдеш , човек или вълк?
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyСря Дек 25 2013, 10:22

Наведе глава и замърмори несигурно:
- Не мога да реша. Знаеш как е. Ти искаш да си едното, макар, че винаги ти остава другото. А аз не искам да бъда вълк... но нямам избор.
Килна глава на страни бавно се свлече на земята, докато не седна, опрял лице на ръката си.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyСря Дек 25 2013, 16:48

Наведох глава.
- Добре. Ще опитам, но ако се проваля, не ми се сърди, че съм скапан вълк. Не съм напълно вълк
Въздъхна и се сви до клекнало положение.
- Да си починем ли тук или ще ходим на някъде?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 EmptyСря Дек 25 2013, 16:51

-Никои не може да те съди какъв си , като ме гледаш да не си мислиш , че съм перфектна.И аз си имам своите минути и огромни грешки , и аз не съм напълно вълк.не мога да променя това.Е ако си изморен си почини утре ще пътуваме до едно друго място искам да се запознаеш с някого.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Гората на сенките   Гората на сенките - Page 2 Empty

Гората на сенките
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Хороскоп на сенките
» Гората Лиадан