Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:03
Това момче ще забавлява съпругата ми. Но се чудя, така както след година ти изтръгваш сърцето си и ме предизвикваш да сторя с въздушните каквото пожелая, какво ли ще ти е отношението и към него?
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:05
Него винаги ще си го харесвам. Все пак както ти имаш жена, която обичаш така и аз си намерих някой, който да разчупи ледовете. А и да не забравяме снимката, която си направихме. Тя ще играе голям фактор след време. А не е ли по-лесно просто да ме предизвикаш с единственото на което държа за този период. Брат ми?
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:08
Чудесно. Знаеш ли, ето затова те харесвам, Юки-Онна, има един особен дух в теб, какъвто не се среща често. А колкото до брат ти, още не ми е станал достатъчно интересен. Мои пратеници още разследват събитията в манастира.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:09
Хах. Той е това, което аз не успях да бъда. Толкова години си казаха думата. Горкия май откачи, лудостта стана неговата спътница. А и просто ме приеми като непокорен дух, който се крие в ледовете на вечната зима, но иначе в себе си крие изпепеляващ огън.
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:13
Във всеки има по частичка лудост. Без съмнение е така, чувства се от далеч образът на същността ти.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:13
Хаха. Тогава ще кажа така. Ела драконче, ела в моето царство и нека те изпепеля с моя огън. :д
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:15
Някой ден, ледена принцесо, някой ден ще приема поканата на драго сърце.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:17
Поне си интересен персонаж. Имаш ужасни навици за говорене, сигурно и за хранене. Някой ден ще те науча.
И знай едно. Никога не си прави планове за бъдещето във форумите.
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:19
От времето е, толкова години едно и също ежедневие, отразява се. А аз си чакам само някой да се опита да ме промени. А бъдещето, то е променлива величина, плановете са само предпоставки за истинската цел.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:21
Ем за промените .. не знам дали дори водната ти женица ще успее. Искам да кажа няма я онази живинка, онова усещане за нещо неочаквано, нещо, което не можеш да предвидиш. Намери си такава и ще си готов.
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:25
Има нещо специално в нея. Още не съм го разбрал, но това ми е интересното. Всички преди това бяха с твърде много "живинка" именно по този въпрос, което пак доведе до едни навици. Но не ередно да обсъждам живота си на всеослушание.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:27
Е както и да е. Радвай се на дните с нея, защото може да не ти се предостави същата възможност повече. И ще станеш като самата мен. Обгърнат от собствените си съмнения за съществата, недопускащ никой до сърцето си. Даващ го на някой друг, твой подчинен да го пази за някой специален, който така или иначе ще остарее и ще умре, а ти ще живееш вечно.
А колко изчерпателна съм :д.
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:32
Проблемът - да бъдеш единствен и вечен, а иначе всичко друго е наред? Е, зависи колко истински проблем би било това, докато има живи същества, за да ме забавляват.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:33
Теб те забавляват? Мен по-скоро отегчават. Добре, че има някой навит да го уча, че да си правя харашото.
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:35
Това е основното нещо, по което се различаваме. Приятно преподаване, Юки-Онна.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:37
Ем то чакам да пишат. Ама поне кажи. Не докарвам ли идеално държанието на мрачен :Д.
Видар Светли
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:40
Търпение. Само търпение, аз бих могъл на това да те науча. А държанието ти - дори повече от съвършено за мрачен.
Inari Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 22:41
Добре, защото в друг форум си правя собственото погребение :Д.
Logan Slaither Тъмни
Заглавие: Re: Ала-бала-портокала... Пет Дек 27 2013, 23:49
Поздрав в тази чудесна утрин. Нека се върнем малко назад във времето. Да усетих мистиката на средновековието. Да усетих силната вяра на свещениците и болката на обречените, на смърт.