NUALLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NUALLAN

NUALLAN

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Домът на Найкс
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyЧет Яну 30 2014, 19:11 by N'aix

» Me against the pandemonium
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyВто Яну 21 2014, 15:06 by N'aix

» Мъгливото мочурище
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПон Яну 20 2014, 17:45 by Ryan

» Ала-бала-портокала...
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПон Яну 20 2014, 17:11 by Кира Каге

» Другарче за РП
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyНед Яну 19 2014, 19:54 by Inari

» Кира Каге
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyНед Яну 19 2014, 11:36 by Кира Каге

» Малкото гробище
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Яну 18 2014, 22:04 by N'aix

» Дарк и Дайсуке
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Яну 18 2014, 17:24 by Гост

» Люси
Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Яну 17 2014, 16:47 by Ryan

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 31 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 31 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 227, на Нед Окт 27 2024, 19:37

Ала-бала-портокала...

Go down 
+10
Мононоке
Malik Omron
Ninian Aislin
†VaLLaNaR SouL BindeR†
Мелинда
Ryan
Logan Slaither
Видар
Хава Ренуинг
Aneira
14 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next
АвторСъобщение
Видар
Светли
Светли
Видар

Ала-бала-портокала... - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:03

Това момче ще забавлява съпругата ми.
Но се чудя, така както след година ти изтръгваш сърцето си и ме предизвикваш да сторя с въздушните каквото пожелая, какво ли ще ти е отношението и към него?
Върнете се в началото Go down
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:05

Него винаги ще си го харесвам. Все пак както ти имаш жена, която обичаш така и аз си намерих някой, който да разчупи ледовете.
А и да не забравяме снимката, която си направихме. Тя ще играе голям фактор след време. А не е ли по-лесно просто да ме предизвикаш с единственото на което държа за този период. Брат ми?
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:08

Чудесно. Знаеш ли, ето затова те харесвам, Юки-Онна, има един особен дух в теб, какъвто не се среща често.
А колкото до брат ти, още не ми  е станал достатъчно интересен. Мои пратеници още разследват събитията в манастира.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:09

Хах. Той е това, което аз не успях да бъда. Толкова години си казаха думата. Горкия май откачи, лудостта стана неговата спътница.
А и просто ме приеми като непокорен дух, който се крие в ледовете на вечната зима, но иначе в себе си крие изпепеляващ огън.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:13

Във всеки има по частичка лудост.
Без съмнение е така, чувства се от далеч образът на същността ти.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:13

Хаха. Тогава ще кажа така. Ела драконче, ела в моето царство и нека те изпепеля с моя огън. :д
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:15

Някой ден, ледена принцесо, някой ден ще приема поканата на драго сърце.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:17

Поне си интересен персонаж. Имаш ужасни навици за говорене, сигурно и за хранене. Някой ден ще те науча.

И знай едно. Никога не си прави планове за бъдещето във форумите.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:19

От времето е, толкова години едно и също ежедневие, отразява се. А аз си чакам само някой да се опита да ме промени.
А бъдещето, то е променлива величина, плановете са само предпоставки за истинската цел.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:21

Ем за промените .. не знам дали дори водната ти женица ще успее. Искам да кажа няма я онази живинка, онова усещане за нещо неочаквано, нещо, което не можеш да предвидиш. Намери си такава и ще си готов.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:25

Има нещо специално в нея. Още не съм го разбрал, но това ми е интересното. Всички преди това бяха с твърде много "живинка" именно по този въпрос, което пак доведе до едни навици. Но не  ередно да обсъждам живота си на всеослушание.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:27

Е както и да е. Радвай се на дните с нея, защото може да не ти се предостави същата възможност повече. И ще станеш като самата мен. Обгърнат от собствените си съмнения за съществата, недопускащ никой до сърцето си. Даващ го на някой друг, твой подчинен да го пази за някой специален, който така или иначе ще остарее и ще умре, а ти ще живееш вечно.

А колко изчерпателна съм :д.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:32

Проблемът - да бъдеш единствен и вечен, а иначе всичко друго е наред? Е, зависи колко истински проблем би било това, докато има живи същества, за да ме забавляват.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:33

Теб те забавляват? Мен по-скоро отегчават. Добре, че има някой навит да го уча, че да си правя харашото.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:35

Това е основното нещо, по което се различаваме.
Приятно преподаване, Юки-Онна.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:37

Ем то чакам да пишат. Ама поне кажи. Не докарвам ли идеално държанието на мрачен :Д.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:40

Търпение. Само търпение, аз бих могъл на това да те науча. А държанието ти - дори повече от съвършено за мрачен.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 22:41

Добре, защото в друг форум си правя собственото погребение :Д.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyПет Дек 27 2013, 23:49

Anyone?
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Дек 28 2013, 07:55

Добро утро.
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Дек 28 2013, 08:40

Razz добро утро
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Дек 28 2013, 08:53

Как сте?
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Дек 28 2013, 09:11

Поздрав в тази чудесна утрин. Нека се върнем малко назад във времето. Да усетих мистиката на средновековието. Да усетих силната вяра на свещениците и болката на обречените, на смърт.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Дек 28 2013, 09:28

Добро утро хора
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 EmptyСъб Дек 28 2013, 09:50

Инари, много е хубава. Но виш това.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 7 Empty

Ала-бала-портокала...
Върнете се в началото 
Страница 7 от 17Иди на страница : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Ала-бала-портокала...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
NUALLAN :: Свободна зона :: Спам-
Идете на: