NUALLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NUALLAN

NUALLAN

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Домът на Найкс
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyЧет Яну 30 2014, 19:11 by N'aix

» Me against the pandemonium
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyВто Яну 21 2014, 15:06 by N'aix

» Мъгливото мочурище
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Яну 20 2014, 17:45 by Ryan

» Ала-бала-портокала...
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Яну 20 2014, 17:11 by Кира Каге

» Другарче за РП
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Яну 19 2014, 19:54 by Inari

» Кира Каге
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Яну 19 2014, 11:36 by Кира Каге

» Малкото гробище
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyСъб Яну 18 2014, 22:04 by N'aix

» Дарк и Дайсуке
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyСъб Яну 18 2014, 17:24 by Гост

» Люси
Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПет Яну 17 2014, 16:47 by Ryan

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 23 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 23 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 227, на Нед Окт 27 2024, 19:37

Ала-бала-портокала...

Go down 
+10
Мононоке
Malik Omron
Ninian Aislin
†VaLLaNaR SouL BindeR†
Мелинда
Ryan
Logan Slaither
Видар
Хава Ренуинг
Aneira
14 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next
АвторСъобщение
Aneira
Вода
Вода
Aneira

Ала-бала-портокала... - Page 11 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 10:15

Как сте?
Върнете се в началото Go down
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 10:39

добре съм ти.
Ninian Aislin
Земя
Земя
Ninian Aislin

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 10:54

Супер.
https://nuallan.bulgarianforum.net/
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 12:38

Това да се чува.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 14:01

Добърден вече.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 14:07

Ниниан тук ли си. Имам въпрос.
Ninian Aislin
Земя
Земя
Ninian Aislin

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 14:15

Давай
Guest
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 17:36

Спааам хD

Ала-бала-портокала... - Page 11 The_seven_crow_bros_by_secondlina-d5lbc8y
Ninian Aislin
Земя
Земя
Ninian Aislin

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 17:37

Ахахах, това да не са Видар и Ана?
Guest
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 17:42

Хахах, ами не знам, случайно попадение беше, докато си търсех гарвани хD Но може  иза тях да минат...от някой стъклопис, нали има много стъклописи хD
Logan Slaither
Тъмни
Тъмни
Logan Slaither

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 19:20

Ем, Мононоке, забрави ли за нашето рп, или вече не ти се пише.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 19:32

Добър вечер..
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 19:37

Добра и на теб.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 19:40

Лека нощ хора.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyНед Дек 29 2013, 22:24

Нещо ни намаляха потребителите. Мобилизирайте се бе хора. А за Дракончо предлагам нова сделка. Ще спра психическия тормоз ако се съгласи да ми е работодателя / само ти имаш достатъчно интересен живот, за да се правя на прислужница за теб Д: /
Мелинда
Огън
Огън
Мелинда

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 03:15

Добро утро хора  tongue 
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 05:44

Добро утро. Никой да не ми пипа Инари за прислужница, защото ще се научи да лети.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 06:18

Inari написа:
Нещо ни намаляха потребителите. Мобилизирайте се бе хора. А за Дракончо предлагам нова сделка. Ще спра психическия тормоз ако се съгласи да ми е работодателя / само ти имаш достатъчно интересен живот, за да се правя на прислужница за теб Д: /

Покрай празниците хората ги хваща мързел.
Колкото до предложението ти - "Дракончо"? Все още ли сме на това ниво? Бих те взел иначе, стига да се научиш бързо какво се изисква от теб, както и от другите ми подчинени, а и зависи от тайната, която ще решиш да разгадаваш. Много са все пак.Третия елемент е да те одобри и жена ми~
А малкия със синята коса - твоята дама прави това предложение, другото което е е, че аз мога да летя.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 06:26

Ще ти израмжа така на ухото, че ще ти пръсна тъпанчето. В космоса е хубаво по това време на годината да летиш без скафандар, а на жена ти ще я хвана и няма да ти я върна е ще ти я върна, но кога ми върнеш Инари. Какво ще правя бес красив бодигарт.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 06:30

Имате сложни отношение. Но, моля, бих искал да видя как ще направиш всичко това.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 06:35

Щтрак с прасти и около теб се образува тайфун, който те отнася в космоса. Не забравяй, че сам въздушен. Докато се свираш в космоса ще отмъкна жена ти. А когато ми върнеш Инари аз ще дойда и ще ти я върна. И ще те свля от космоса.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 06:41

Забавно хлапе. Искрено ме разсмя~ Ала-бала-портокала... - Page 11 Jcdragon_hehe
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 09:32

Открихме, че Видар е мъж под чехъл. :д. Съжалявам за обидата, но да искаш разрешение от жена ти кой ще наемаш и кой не .. просто ми е твърде странно / ти си като вуйчо ми, който постоянно иска позволение от вуйна ми /
Колкото до Хава. Видя ли защо не го давам. Ако не е той да съм избила всичко, което видя досега. Това беше крие изключителна невинност и чистота в себе си.
Видар
Светли
Светли
Видар

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 09:37

Жена ми е ревнива, не за друго, а не искам раздори в двореца си, защото в противен случай хората ще започнат да се бунтуват и ще се наложи да сменям целия персонал. Трябва да ги държа на къс синджир все пак. 
Но заповядай, ако мислиш, че ще можеш да разкриеш някоя от тайните ми.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 EmptyПон Дек 30 2013, 09:39

Хах, ревнива била. Ще и охлаждам страстите спокойно. Пък и малко различни случки в дома ти на никой няма да пречат.
Та какво се изисква от мен, да кажа аз чорапи и бельо не пера.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 11 Empty

Ала-бала-портокала...
Върнете се в началото 
Страница 11 от 17Иди на страница : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Ала-бала-портокала...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
NUALLAN :: Свободна зона :: Спам-
Идете на: