NUALLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NUALLAN

NUALLAN

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Домът на Найкс
Древните руини - Page 3 EmptyЧет Яну 30 2014, 19:11 by N'aix

» Me against the pandemonium
Древните руини - Page 3 EmptyВто Яну 21 2014, 15:06 by N'aix

» Мъгливото мочурище
Древните руини - Page 3 EmptyПон Яну 20 2014, 17:45 by Ryan

» Ала-бала-портокала...
Древните руини - Page 3 EmptyПон Яну 20 2014, 17:11 by Кира Каге

» Другарче за РП
Древните руини - Page 3 EmptyНед Яну 19 2014, 19:54 by Inari

» Кира Каге
Древните руини - Page 3 EmptyНед Яну 19 2014, 11:36 by Кира Каге

» Малкото гробище
Древните руини - Page 3 EmptyСъб Яну 18 2014, 22:04 by N'aix

» Дарк и Дайсуке
Древните руини - Page 3 EmptyСъб Яну 18 2014, 17:24 by Гост

» Люси
Древните руини - Page 3 EmptyПет Яну 17 2014, 16:47 by Ryan

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 33 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 33 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 227, на Нед Окт 27 2024, 19:37

Древните руини

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

Древните руини - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:18

-Защо трябва двама да ги боли след като може просто един да го боли? Не намирам особено голям смисъл в твоята логика. Ще ти се доверя в това което казваш защото си ... чов.. тоест вълк и ги разбираш повече тези неща от мен. Това е слабост. Слабост на живите създания.Аз отдавна не съм из между тях.
Върнете се в началото Go down
https://nuallan.bulgarianforum.net
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:20

-Когато два човека ги боли , болката е много по малка , и е разделена.Товарът е разделен и олеква , а й пътят е по хубав когато не си сам.Знам , че съм човек..Имам очи и мозак...нямам лапи и козина..Не съм като майка и братята ми но остава единствено , представата и лъжата която сама създавам върху себе си.Щом си тук , си жив а не мъртав..Мъртвите са под почвата.Дълбоко в земята.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:24

-Така е. Аз най - вероятно съм там,но не ми се седи на едно място и явно съм решил да изляза и да се поразходя малко на чист въздух. Както виждаш и както сама каза щом нямам форма не съм живо създание или поне така излиза по твои думи. Нямам душа,не чувствам болка,нямам облик нито белези или рани. Болка не чувствам.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:27

Мононоке леко се засмя като чу това за въздуха.Погледна нагоре , вече беше станало нощ.След това отново го погледна.
-Щом можеш да говориш , и да седиш прав , въпреки че нямаш душа , не чувстваш болка , нямаш облик това не значи че вече мъртвото ти тяло и дух нямат белези и рани.А до болкатя всеки я чувства.Може да си едновременно жив и мъртав.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:32

-Аз съм забравил каква е болката. Опиши ми я с няколко думи ако успееш.

Риан погледна също нагоре през маската което беше леко необичайно за него и все още не беше свикнал напълно с нея,а след отиде до едно дърво и седна на земята облягайки се. Дървото веднага започна да съхне е то поне беше доста старо и без това беше почти изсъхнало. Така,че нямаше много голяма разлика.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:34

Мононоке седна срещу него и луната я огра.Тя леко погледна ръцете си като помисли малко.Дали думите и стигаха да обясни , и изобщо дали можеше?Знаеше ли какво наистина е болката?
-Това е онова чувство което те прояжда , онова парещо пронизващо чувство което усещаш когато всичко се разваля.И най-важното за теб изчезва.Предполагам когато то изчезне за нас вече тя не съществува защото самите ние се превръщаме в болка.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyСъб Дек 21 2013, 23:38

-Тоест това е нещо като мен ? Аз съм болка?

Риен точно така разбираше думите на момичето. Той свали ръкавиците си,а след това ръцете му се разпаднаха защото нямаше какво да ги държи под формата на ръка освен тези ръкавици които до преди малко бяха там. Той погледна как пушека се издига нагоре,а след това се "усмихна' но едва ли това се виждаше през маската която беше върху лицето му.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 09:04

Мононоке гледаше пушека като вдигна ръката си , изправи се след това и се доближи до него , показа му я.И след това погледна маската която му беше дала.
-Всички рано или късно привикваме с болката и става естествено за нас , да не я усещаме.Поне аз така го разбирам , всеки един от нас има обвивка просто трябва да я потърси.Няма ли да е по лесно ако имаш собствена форма.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 10:44

-Мога да имам собствена форма,но не моя,а на нечий друг човек. Аз искам да бъда в моята си "форма" която е тази. Може да съм просто пушек,но аз си имам форма в този момент и се доближава до човешката форма според мен и то много.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:00

-Правилно, ти приличаш на човек дори да нямаш форма , твоята се преближава до тази на хората.Как се превърна в това което си сега?.
Мононоке изведнъж стана много приказлива , бее забравила за братята и майка си .Най-вероятно вече спяха на сигурно място.За момичето беше лесно да ги открие по миризмата но сякаш тази на майка й отслабваше.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:03

Риан се изправи,а след това прие формата на вълк,но не с плът и кожа и всичко останало,а вълк сформиран от черният дим. След това на още няколко животни и накрая отново върна предишната си форма и седна пак там където беше и каза:

-Ето виждаш ли ? Мога да бъда каквото си искам,но просто тази форма ми е най - полезна в повечето случаи.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:08

Когато Риан се превърна в Вълк , Мононоке се опита да го докосне но ръката й мина през димът.Отдръпна се като седна обратно и продължи да го гледа.
-Разбирам , сигурно е доста полезно да имаш подобна способност.Може би ти не си чак толкова зло същество.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:11

-Зло същество ? Аз просто си върша работата. Ако се наложи и убивам за да я свърша,но като цяло това е. Не сея хаос просто ей така през свободното си време което всъщност не е много,но това е друга тема на разговор.

Риан замълча за малко,а след това каза:

-Мисля,че поне малко свикна с моето присъствие,нали?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:18

Мононоке спокойно гледаше маската , може би бе превъзмогнала , че е мрачно същество.Или пък просто й приличаше на някой познат. И в двата случея беше проумяла , че той няма да я нарани освен ако не го предизвика.А до умиращите гори , неино задължение е да ги върне обратно на крака.
-Предполагам , че да.Въпреки че не разбирам защо.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:25

-Не знам принцесо. Този отговор ти би трябвало да ми го дадеш. Аз не мога да ти дам този отговор. Не съм ти и не знам какво се върти в главата ти.

Риан се понамести по - удобно на земята,а след това се облегна отново върху дървото намествайки се удобно.

-Тази почивка ми трябваше.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:32

-Предполагам , че мога да го нарека интуиция.Усещам , че нещо лошо ще се случи.
Мононоке седна у добно като го погледна и посочи маската.
-Подарявам ти я.Но не я губи!
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:34

-Благодаря за подаръка.

Той посегна към маската,а след това я свали от лицето си и я огледа добре,а след това добави:

-Не мисля,че ще ми отива много,но добре. Щом казваш и щом имаш желанието да ми я подариш ще я приема.

След като каза това маската се превърна в пушек и изчезна.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:41

Мононоке му се усмихна като сложи ръце в скута си , и продължи да говори с спокоен глас.
-Не съм казала да я носиш , ако искаш го направи а ако не просто си я запази.Искам да ти я подаря щом майка те уважава значи и аз трябва.Не си лошо същество.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 11:54

-Казах ти,че съм лошо,но само когато се наложи. Аз се обърнах към теб и към майка ти да спрете да атакувате защото ще стане лошо и вие спряхте,но не винаги има такива създания. Някой път просто не се вслушват в противника си и това го води до тяхната гибел. Жалко е да го кажа,но си е така.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 12:08

-Можеше и с нас да се случи , загубихме много.И продължаваме да губим , майка страда от някаква болест но казва , че ще се оправи.Не иска помоща ми , след като беше простреляна , започна да отказва дори да и помагам с малките й рани.Злобата на хората се присъди в нас.И вк краят на краищата и ние се озлобихме.И може да се каже , че ако майка не беше ме спряла , щях да съм мъртва вероятно.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 12:13

-Най - вероятно това щеше да се случи ако не те беше спряла. Гневът те обзе и за това аз нямах никаква вина. Не бях аз виновен и нещото което беше в теб. Ти просто се поддаде на гнева и го остави да те ръководи. Я си представи ако някой като мен го обземе гнева какво ще стане с тази земя на която седим?
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 12:37

-Предполагам си прав..Може би това ме прави различна от братята ми , изглежда че те са по мъдри и контрелируеми с сравнение с мен..А ако наистина някой като теб го обвземе гневът , ще стана катострофални неща.
Вълчицата леже в една печера а тялото й се прояждаше от червените , скоро те обвзеха цялата и козина и тяло.Замъгленият поглед на богинята започна да почернява.Сякаш губеше живота си.Стискаше зъби в муцуната си , няколко капки кръв започнаха да падат от белите й като сняг зъби.Беше дошъл момента й..Явно вирусът се е разпространил действително по бързо.Мононоке усети болка в гърдите си като веднага се изправи.Загледа в посока към планината , а очите й сякаш се просълзиха.
-Мамо?
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 12:44

Риан също се изправи,а след това си сложи ръкавиците. Той погледна към Мононоке,а след това се превърна в пушек и обгърна отново Мононоке като я вдига във въздуха и започнаха да се движат към мястото със скоростта на вятъра която не беше никак малка. Тук си беше ветровита зона заради дърветата.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 13:07

Мононоке първият път се стресна когато пушака отново я обгърна.Усети как почвата под краката й изчезна и единственото което виждаше беше , мрачното пространство което я обгръщаше.Принцесата хвана копието си като зачака , тревогата в сърцето й разстеше с всяка секунда.И онази пулсираща болка в гърдите й...
-Мамо , какво е станало ?
Вълчицата отвори очи когато почти загуби съзнание , повдигна бавно муцунга и подуши въздуха.Изтезано за говори , едвам дишаща усещаша прогарящата болка която обвземаше съзнанието , тялото и душата й.
-Сан....и , хм виж ти вече се разбират.Добра работа момче ,сега остана само да....и ще мога да почина от този тежък товар , който дръжа на гърба си толкова години наред.Надявам се да ми простиш моя невинна , грозно красива дъщеря която не е нито човек нито вълк.
Ryan
Въздух
Въздух
Ryan

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 EmptyНед Дек 22 2013, 13:20

Риан бавно си премести ръката назад като хвана дръжката на едната си катана,а след това бавно я извади. Той погледна вълчицата която вече беше почти умряла,а след това "изръмжа":

-Аз спазих моето обещание.

Той завъртя катаната бързо,а след това с един по - силен замах главата на вълчицата падна отряза на земята,а след това се отдръпна с една крачка назад и заби меча в главата като той се заби и в земята.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Древните руини   Древните руини - Page 3 Empty

Древните руини
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Наводнениете руини