| Зловещият замък | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 21:44 | |
| Риан я прегърна,а след това я погали по главата и каза спокойно:
-Спокойно просто навън има буря.
Сега единствената светлина която идваше бе от огнището и от някоя друга светкавица в небето. Навън имаше ужасен порой и явно имаше токов удар. Най - вероятно всичко което беше включено беше изгоряло,но какво да се прави. Изведнъж се чу нещо като зомби звук вътре при тях в хола. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 21:49 | |
| Сан трепереше като малко кученце в ръцете на Риан.Мразеше бурите всеки път когато имаше нещо подобно , майка й я притискаше силно в козина си в опит да приглуши този ужасен шум.Сан преглътна тежко и тогава дойде най-лошото.Чу странният звук в хола като лицето й пребеля , започна да я избива студена пот и в следващият момент беше отгоре върху Риан стискайки го силно , беше седнала в скута му и го бе прегърнала силно забивайки нокти в гърбът му. -НЕЕЕЕЕЕЕ КАКВО Е ТОВА... | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 21:52 | |
| -Ъъ Сан това е лееко неудобна поза не,че имам нещо на против,но все пак няма да ти преча да си седиш там.
По дивана се чу нещо като драскане,а след това се усети,че нещо се качва. Мононоке усети нещо космато върху себе си и отново се чу този звук който се чу преди малко,но този път малко по - различно. Това беше просто кученцето,но просто беше под дивана и заради това се чу така звукът. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 21:55 | |
| Сан сякаш не чуваше цялата трепереше и я беше страх , когато чу драскането още повече откачи и започна да се навира в него все повече и повече.Ако някой можеше да й види погледа сега или лицето би казал , че прилича повече на едно страхливо момиченце от колкото на водач на някой вълчи клан.Когато усети косматото кученце за малко не припадна и се чу само как кучето из скимтя и полетя от дивана. -Т-т-т-това животно ще го убия...Щях да умра от страх...Риан добре ли си?
| |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 21:59 | |
| -Оо ! Да ох ! Разбира се,че съм добре,но ако искаш можеш да си извадиш ноктите от плътта ми която се намира на гърба ми защото е леко болезнено. Като цяло само от това се оплаквам всичко останало е перфектно. Дори ако искаш си остани така не ми пречиш дори никак. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 22:01 | |
| Сан веднага отскубна ноктите си , без да иска го одра когато си извади ноктите и си прибра ръцете към гърдите.Все още трепеше , чудеше се какви бяха тия охкания от страна на Риан.Помириса си пръстите и ги облиза бяха покрити с кръв. -Извинявай , не исках да те нараня.Просто мразя такива страшни неща. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 22:05 | |
| Колкото да не е все нещо се виждаше,а след като тя направи това с пръстите си той хвана ръката на Сан и изцъка:
-Не Сан. Това не трябва да го правиш. Не трябва да ядеш чужда кръв. Може твоята кръв да се натрови от това като се смеси с другата и единственият изход е смърт. Избягвай да го правиш
След като каза това той махна от устата и. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 22:09 | |
| Сан си прибра ръцете като хвана коленете си с тях.Преглътна тихо и се опита да види къде е лицето на Риан.Чуваше гласа му ясно даже беше леко плашещо.Сан вдигна ръце и ги сложи на бузите му.Вече знаеше къде е като се усмихна. -Добре , а сега какво ще правим като стана това.. Изведнъж още една гръмотевица раздра небето и Сан подскочи в скута му. -аааа не пак не пак.. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 22:13 | |
| -ХЕЙ !!!
Извика Риан.
-По - леко с подскоците. Там под теб има важни неща. Какво ще правим ли? Ами най - вероятно ще чакаме докато стане светло и да се кача на покрива да видя какво точно е станало. Колкото до гърмежите,не се тревожи тук си в безопастност пък и нали аз съм тук и те пазя. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 22:58 | |
| -Извинявай не исках не го направих умишлено...Не абсурд никъде няма да ходиш , не искам да остана сама тук..Благодаря ти че си тук. Сан започна да търси дистанционното да не би случайно да го счупят но без да иска хвана едно от бедрата на Риан и заби ноктите си отново.Премига и се зачуди какво е хванала. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Чет Дек 26 2013, 23:35 | |
| Е определено на гърба беше по - гадно от колкото на бедрото. Той този път не показа никаква реакция,а само каза:
-Nope. Това не е нещото което търсиш. Е разбира се може и това да търсиш,но ме съмнява да търсиш бедрото ми. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 09:47 | |
| Сан дръпна ръката си като замръзна на мястото си.Огледа се два три пъти и забеляза , че камината почти е изгаснала а бурята продължаваше в същият дух.Искаше й се по-бързо да спре...Или пък не заради други причини.Сан го гушна пак като сложи глава на гърдите му и затвори очи. -Извинявай...без да искам.Трудно е да виждам когато няма поне малка светлина. Сан се заслуша в ритъма на сърцето му , даже не бе забелязала колко близко е до него.Леко се изчерви като просто помръдна малко тялото си за да се настани по-удобно. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 09:53 | |
| Риан бордеше нощем из горите и малко или много беше свикнал да седи в тъмницата и му се беше наложило тялото му и главно очите му да свикнат с тази тъмнина и малко или много виждаше в тъмното с една идея по - добре от нормалните хора. Той наведе глава,а след това я погледна,усмихна се и сложи ръката си върху главата и,а след това я погали и каза тихо:
-Хей Сан ако ти се спи може да отидеш да си легнеш горе. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 09:58 | |
| -Не , не искам...Искам да остана тук с теб.Горе ще ме е страх сама..Тук ми е добре и не ми се спи. Сан излъга , в последните дни даже не беше мигала.Силата й беше не привършване но въпреки това отказа да отиде да спи.Усети хладната ръка на Риан върху главата си като се усмихна.Една гръмотевица отново раздра небето, като Сан се разтрепера но този път се въздържа от това да подскочи. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:03 | |
| Риан усети,че тя се разтрепери защото нали все пак беше върху него,а след това той се свлече малко по - надолу така,че тя да е в полу легнало състояение върху него. Усети,че тя се отпуска което беше един от знаците,че на нея и се спи,но Риан реши да не и казва нищо. Щом не искаше да спи значи беше така:
-Спокойно казах ти,че няма от какво да се страхуваш. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:10 | |
| Сан се усмихна като отвори очи и обходи мрака.Чудеше се какво ще стане ако пак го целуни.Дали да го направи или за известно време да избягва да прави такива работи.малко странно се чувстваше в момента , беше пуло легнала в него и двамата бяха само по кърпи.Но сякаш това не им пречеше. -Ще се опитам да не треперя и да не ме бъде страх.Риан какво се случи с осветлението? | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:14 | |
| Риан продължи да я гали нежно,а след това я погледна и каза:
-Какво стана с него ли? Ами то изгасна заради бурята която се е образувала отвън. Или е изгорял трансформатор или нещо подобно,а трансформатора е това което ни доставя ток с намален волтаж до нашите къщи. До утре трябва да го оправя или ако не ще видя как са бушоните на тук.Може да е от тук | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:25 | |
| -Добре , разбирам надявам , се да няма големи проблеми... Сан затвори отново очи като се отпусна ръцете му.За първи път в живота си се чувстваше толкова защитена..От всичко и всички , духът й се сблъскваше няколко пъти с гърдите на Риан.Момичето бавно отвори очи като преглътна тихо. -Риан...може ли....да те целуна пак? | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:27 | |
| Риан се усмихна,а след това каза:
- Ами щом искаш да го направиш не мисля,че мога да те спра. В този момент ти си тази която доминира. Ти си отгоре,а не аз.
Той направо си казваше,че може да го направи без проблем. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:38 | |
| Сан отново се притесни.Какво се опита да каже току що , по дяволите.Та той си каза направо , че може да прави каквото иска.Редно ли беше нещата да седят така?Изведнъж съзнанието й изигра много лоша шега и се сети за онзи филм който пусна , когато пита какво значи секс.Сама се удари през лицето и леко се сви на топка. -Ъм....разбирам тогава забрави това за което питах. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:40 | |
| Риан се засмя,а след това каза:
-ЛОЛ ? Защо беше този удар. Не го прави отново. Можеш да се нараниш. Главата или по - специално лицето не е чак толкова здрава част от тялото колкото например дупето на което се изтърси. Ако се беше изтърсила на лицето си щеше да е доста по - лошо. Внимавай. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:42 | |
| -Ъъъ това беше просто , помислих си нещо странно и се почувствах , че просто трябва да се ударя за да ми излезе тази простотия от съзнанието.Предполагам наистина щеше да боли повече ако бях паднала по лице , но и сега ме боли а й стълбите...също.. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:44 | |
| -Не тях не ги боли.Те не изпитват болка и няма смисъл да ги "атакуваш" така защото накрая ще те боли само теб,а не тях.
Той замълча,а след това се сети и каза:
-За какво се сети,че така се удари ? | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:47 | |
| -Ъм ...може ли да не казвам.Просто не мисля , че трябва да знаеш. Сан беше цялата червена , защо точно в този момент трябваше да се сети за това...Та тя видя само две три сцени и мозъка и тотално заработи в грешна посока...Какво да прави сега ако Риан иска да разбере , ако му каже наистина дали ще тръгне да се смее или 6те реагира по друг начин?!?! | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 10:50 | |
| -Е добре тогава. Щом мислиш,че не е нужно да ми казваш значи е така. Все пак това си е твоето решение,твоите мисли и така. Сещаш се на къде бия,нали.
Риан въздъхна,а след това затвори бавно очи и премлясна няколко пъти. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Зловещият замък | |
| |
|
| |
| Зловещият замък | |
|