NUALLAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NUALLAN

NUALLAN

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Домът на Найкс
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyЧет Яну 30 2014, 19:11 by N'aix

» Me against the pandemonium
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyВто Яну 21 2014, 15:06 by N'aix

» Мъгливото мочурище
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyПон Яну 20 2014, 17:45 by Ryan

» Ала-бала-портокала...
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyПон Яну 20 2014, 17:11 by Кира Каге

» Другарче за РП
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyНед Яну 19 2014, 19:54 by Inari

» Кира Каге
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyНед Яну 19 2014, 11:36 by Кира Каге

» Малкото гробище
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСъб Яну 18 2014, 22:04 by N'aix

» Дарк и Дайсуке
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСъб Яну 18 2014, 17:24 by Гост

» Люси
Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyПет Яну 17 2014, 16:47 by Ryan

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 227, на Нед Окт 27 2024, 19:37

Ала-бала-портокала...

Go down 
+12
Мориц Крест
Inari
Мелинда
Malik Omron
Хава Ренуинг
Sly Fox
†VaLLaNaR SouL BindeR†
Мононоке
Ryan
Jean Grey
Мелиса
Ninian Aislin
16 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
АвторСъобщение
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

Ала-бала-портокала... - Page 35 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:15

Драконец внимавай и ти, че ще ти продада главата, като те унищожя на скара. Twisted Evil 
Върнете се в началото Go down
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:16

Здравейте. Защо е тази злоба тук?
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:17

Мононоке+Видар ще загинат поради самоовереноста си.
Guest
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:17

Тоя хлапак и на мен ще ми навлече непритяности с дракона, егати -.-
Махам се да правя компания на Джийн, преди да сте подписали и моята присъда без собственото ми знание... о.о
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:18

Хах. Заради самоувереността си ли? Защо това? Съжалявам, но аз виждам само добрина в хората и затова ми е малко трудно да разбера.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:19

Мононоке хапе. А Видар ме командва.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:20

Е мен не се е опитвал да ме командва или просто не ми се получава. Изисква се силна воля.
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:21

Въвежда ми мир между клановете.
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:23

Че нали това му е работата :д. Гледайте сега. Учете се от мен. Само за семейството прекланяйте глава, но иначе бъдете безразлични към другите :д. Или показвайте само милата си страна.
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:40

Искам да го разфасовам това животно!!!!
Хава Ренуинг
Въздух
Въздух
Хава Ренуинг

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:42

Мир, че Холуел ни се ядоса.
Aneira
Вода
Вода
Aneira

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:43

Ала-бала-портокала... - Page 35 SiBuzlQEYmE

хахахха
Мононоке
Светли
Светли
Мононоке

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 19:45

lol! lol! lol! Това е точно в десятката :Д
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:00

Ох толкова обичам зимата ... защо не сме само този сезон.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:02

Не искам зима! Та тука дори не е истинска зима де .. никакъв сняг няма ;д Ама не ми и трябва.. само мръзна, трябва да се занимавам с печката, да се лизгам по пътя от даскало до вкъщи и .. мда ;д Гадно е .. И ме правят на бяла мечка ;д
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:03

Знаем Мони за теб. Ти не я обичаш, но пък виж колко сме различни. Аз я харесвам защото само през нея мога да се разхождам по къси панталонки и потник навън / мда вече така ходя до гаража, че дори без чорапи /.:д
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:09

Е аз си ходя така вкъщи и баба ми мрънка ;д Вика ми, че съм обратна и лятото съм се навличала повече ;д Обаче навънка ако си нямам достатъчно добра подвижна печка по потник не тръгвам ;д
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:31

Хах. Е аз през зимата нещо ми става и ми е добре. А през лятото стоя навлечена и под сянката :д.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:35

Помня когато бях с Или и класната ми прати до някъде или по-скоро ни пусна да идем до някъде де.. и ние в снега тръгнахме по тениски ;д После кихах цяла седмица ама .. преживяваше се ;д А когато момчетата търчаха около игрището почти голи.. ? ;д
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:35

Hahah. Ми нали в шести клас имахме един където си тичаше по боксерки, че така му било по-удобно :д.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:41

А на Калоян как му се смъкваха гащите като тичаше ? ;д Аааа ненененне .. ЕПИЧНО! ;д
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:42

хах ... ще имам кошмари. А иначе той ти като не беше на училище Калоян смъкна на Здравко гащите :д.
Jean Grey
Огън
Огън
Jean Grey

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 20:42

Ее.. не съм пропуснала нищо невиждано Very Happy
Aneira
Вода
Вода
Aneira

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 21:15

Пуснете си БТВ! Има ебати децата! Едно девойче от Перник направо ми скри шапката!
Inari
Тъмни
Тъмни
Inari

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 EmptyСря Дек 25 2013, 21:17

мнях. Предпочитам да гледам кулинарната програма. Поне да науча нещо полезно. Я как се правят зеленчуци "ал денте". Я тирамису.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ала-бала-портокала...   Ала-бала-портокала... - Page 35 Empty

Ала-бала-портокала...
Върнете се в началото 
Страница 35 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ала-бала-портокала...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
NUALLAN :: Свободна зона :: Спам-
Идете на: