| Зловещият замък | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 13:01 | |
| Мононоке определено си отмъщаваше за нещо което явно Риан и беше направил,но той не се сещаше какво точно беше то. Сега нямаше особено голям избор и остана така както си е защото не можеше да я целува или да прави нещо подобно когато тя беше там. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 13:02 | |
| Риан усети как , Сан отново седна в скутът му и докосна гърдите му с ръцете си , този път тя не направи нищо просто му даде достъп до себе си.В тъмнината леко се усмихна като го подали по лицето и нежно го целуна по челото , й отново се върна в скута му. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 13:06 | |
| Риан я обгърна с две ръце през кръста,а след това я притисна още малко към себе си. След това се намести по - удобно на дивана и отново започна да я целува много нежно по шията. Толкова нежно,че почти можеше да се опише,че минаваше хладен вятър през това място. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 13:10 | |
| Сан отново изстена като докосна силните му ръце и леко ги погали.Кърпата й леко се бе отхлабила отново.С всяка една целувка Сан драскаше ръцете на Риан , устните му който обхождаха шията й бяха като вятър толкова нежни но някак възбуждащи. -Риан толкова си нежен..това ми харесва. Сан произнесе тези думи с леко тих глас, глас който се забиваше в ушите на Риан , без да осъзнае беше казала всичко това с някакъв вид еротичен глас. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 13:14 | |
| Риан спря,а след това и лепна 1 хубава целувка по устните и каза тихо:
-Разбира се,че съм.
След като каза това той отново впи устни в нея,но този път малко по - грубо от всеки един път до сега и отново започна да си играе с езика на Мононоке. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 13:15 | |
| Сан отвръщаше на тази вече група и по дръзка целувка , колкото може повече.Езика й се плъзгаше бързо по този на Риан.Явно всичко беше тръгнало в една приятна посока и за двамата.Сан държеше очите си затворени а ръцете й някъде галеха и закачливо драха тялото на Риан. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 16:38 | |
| Още веднъж се чу този ужасяващ гръм колкото се беше чул преди два пъти. Сега и трети се чу.Това обаче не попречи на Риан да продължи с целувката която беше започнал. Не след дълго той се отдръпна и каза;
-Знаеш ли.. още в момента в който махна маската онзи ден аз се влюбих в теб. Когато дойдох при теб отново те накарах да я свалиш защото беше така красива. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 16:59 | |
| Сан отвръщаше на всяко едно движение на Риан , по същият начин с огромна страст , нежност и любов сърцето й не спираше да бие така бързо.Гръмотевиците раздираха небето , но Сан просто не им обърна внимание бе съсредоточена върху трепета , движенията и дъха на Риан.Небето сякаш светеше и съвсем слабо огряваше стаята , но това беше достатъчно за момичето да види красивото лице на Риан.Когато той каза всички тези думи тя се усмихна и докосна лицето му. -Риан...аз...толкова ти благодаря.За миг не спрях да вярвам , че някой ден ще се превърнеш в човек.Имаше нещо в теб което ми казваше , че трябва да те последвам.Обичам те... Сан се наведе като отново го целуна и погали по лицето , а след това се усмихна нежно. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:07 | |
| -Чудя се какво ли ще си каже майка ти ако те види. Ако види мен?
Всичко това той беше казал тихо,а след това отново се доближи до нея и я целуна нежно по шията. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:16 | |
| Сан се усмихна като го погали по врата и след това леко се наведе и го целуна по устните , а след това отново му даде достъп до шията си.Очите й се спряха върху сребърната коса на Рин това беше толкова необикновен цвят. -Мисля си , че ще се радва да ме види най-накрая имаща чувства...Тя се опита да ме направи човек но не успя.Сигурна съм , че е таяла надежда ти да го направиш. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:27 | |
| Риан се усмихна,а след това я погали нежно с ръка като слезе надолу по лицето докато през това време все още я обсипваше с много малки и нежни целувчици по шията и от време на време я лизваше за да не забравя какъв е вкусът на кожата и. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:29 | |
| Сан все повече и повече започна да се отпуска пред него.Сякаш винаги е била с него и винаги са правели такива неща.Остави го напълно сам да избира какво да прави с нея.усещаше студеният му език върху кожата си и нежните му устни.Това й беше достатъчно за да умре щастлива.Скоро отново изстена . | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:34 | |
| Риан спря да я обсипва с целувчици,а след това се надигна леко нагоре на нивото на ухото и прошепна:
-Имам чувството,че толкова много ти харесва,че направо ти иде да се подмокриш.
След това я целуна нежно по бузата. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:42 | |
| Сан се сепна като се изчерви , загуби думите се и не можа да каже нищо , когато той я целуна тя се усмихна и го прегърна нежно като отвърна с още една кратка но пълна с страст целувка и се отдалечи... -Не знам точно ...какво искаш да кажеш но усещам нещо странно ...между краката си. Сан снижи поглед като все още беше червена.И някак си притеснена от този факт. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:46 | |
| Риан се усмихна,а след това хвана ръката на Мононоке,а след това бавно я насочи надолу и каза:
-Ако искаш провери сама защото ако ти не го направиш аз може би ще го направя. Любопитен съм.
След като каза това отново я целуна. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:51 | |
| Ръката на Сан започна да трепери , какво имаше предвид под това..Да провери но как , тя я дръпна като просто не знаеше какво прави , имаше достатъчна вяра на Риан.И мислеше да го остави той да го направи.Отвърна на целувката като отговори. -аз...не мога..Направи го ти. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 17:58 | |
| -Е добре щом настояваш.
Той си сложи ръката върху голото бедро на Сан,а след това бавно ръката му започна да се движи нагоре. Той правеше това за да има известно напрежение в нея. Той стигна до където трябваше,а след това с два пръста провери дали е мокра. Е не беше поне не много. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:01 | |
| Сан гледаше настрани , когато ръката му докосна голото и бедро , тя автоматично се стегна и изчерви.Колкото повече прокарваше ръката си толкова повече , Сан се чувстваше по странно.А когато пръстите му докоснаха мястото тя просто настръхна и изпъшка.Опита се да се опусне но така и не се получи.Леко облиза Риан по врата и се качи нагоре оставяйки диря с езика си до ухото му , и леко издиша топлият си дъх в него. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:04 | |
| Риан се усмихна,а след това каза тихо на ухото на Сан:
-Е щом настояваш ще го направим по - влажно там долу.
Разбира се Сан не беше казала нищо подобно. Риан започна да си мърда съвсем леко пръстите там долу.Едвам едвам я докосваше,но го правеше. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:08 | |
| Сън леко докосна раменете на Риан с ръцете си , без да осъзнае вече бе започнала да пъшка и да скимти тихо но Риан можеше много добре да я чуе , все пак устните й бяха точно до ухото му.какво беше това странно чувство , караше я да изпитва нещо неопределено за нея нещо.Леко повдигна таза като даде по-добър достъп на Риан към бедрата си. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:11 | |
| Риан само и това чакаше. Когато това стана той започна с цяла ръка да "гали" там долу Мононоке ,но по - бързо от колкото когато беше само с два пръста. На Риан доста му харесваха тези стенания които тя издаваше точно на ухото му. Бяха доста секси което го караше да забърза още малко движението на ръката си. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:15 | |
| Сан усети цялата му ръка като отвори очи и стисна силно раменете на Риан.В следващият момент Риан усети как тя се подмокри и изстена в ухото на момчето.Цялото й тяло се разтресе , а погледа й сякаш се замъгли.Това чувство беше толкова хубаво за нея,за първи път усещаше нещо подобно. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:18 | |
| Риан се доближи до нея още повече,а след това реши да запуши устата на Мононоке с целувка. През това време той реши,че вече е достатъчно важно и реши да пъхне показалеца си вътре в Сан като през това време продължаваше да си играе там долу,но вече само с палец защото щеше да е малко трудно с цяла ръка. | |
|
| |
Мононоке Светли
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:21 | |
| Сан отвърна жадно на целувката на Риан , езикът й сякаш се изгуби между устните им.Единственото което можеше сега Сан да суети бе ръката на Риан.Цялото й тяло бе настръхнало и изтръпнало.Езикът й се стапяше при всяко докосване до този на момчето.Когато пръста на Риан проникна в нея , Сан разтвори широко очи и изстена в целувката им която продължи отново дълго.Краката й започнаха да треперят и Риан усети това. | |
|
| |
Ryan Въздух
| Заглавие: Re: Зловещият замък Пет Дек 27 2013, 18:28 | |
| Риан със свободната си ръка я погали по главата,а след това я притисна още малко към себе си което накара пръста му да влезе още по - навътре в нея. Е този път на Мононоке щеше да и свърши първо въздуха защото тя в този момент използваше доста повече от предишните целувки. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Зловещият замък | |
| |
|
| |
| Зловещият замък | |
|